Директор по видавничій стратегії Epic Games та наш колишній колега Сергій Гальонкін, який звільнився з Epic у жовтні 2023 р., приєднався як старший віцепрезидент по видавництву до шотландської студії Build A Rocket Boy. Про це Сергій сповістив у Twitter/X.

Студія Build A Rocket Boy створена у 2016 році колишнім директором Rockstar North, продюсером та провідним геймдизайнером серії ігор Grand Theft Auto Леслі Бензісом, та його колегами по Rockstar Метью Смітом і Коліном Ентвістлом.

З 2017 року Build A Rocket Boy працює над проєктом Everywhere – комьюніті платформою для створення ігор на базі Unreal Engine. Це щось на кшталт Roblox чи Dreams, але на серйозному рушії.

У березні 2023 р. студія анонсувала першу власну гру у рамках Everywhere – MindsEye. У грудні 2023 р. відбулось перше закрите тестування Everywhere.

Як Сергій Гальонкін розповідав нам під час інтерв’ю він не хоче покидати США, де живе останні роки. І попре те, що головний офіс Build A Rocket Boy знаходиться в Единбурзі, Шотландія, Сергій не планує релокацію, про це він написав у BlueSky.