Інсайдер Dusk Holem стверджує, що Resident Evil 9 вийде в січні 2025 року та зовсім скоро Capcon анонсує її.

Dusk Holem — це авторитетний інсайдер щодо ігор серії Resident Evil. Він давав раніше правдиві повідомлення щодо Resident Evil Village. За його словами, Resident Evil 9 буде представлена «незабаром», а її запуск запланований на січень 2025 року.

Однак, як зазначає інсайдер, це лише дата, на яку орієнтуються розробники, і вона може змінитися. Також він повідомив, що гра перебуває в розробці вже близько 7 років, тобто з 2018 року. Тобто розробка почалась, ще до виходу Village.

«Про січень 2025 року я ще не чув, це просто дата, про яку я чув раніше, вони, ймовірно, все ще націлені на неї, але в розробці ігор ніколи не знаєш напевно. Я не буду розголошувати інші деталі гри, просто дозвольте Capcom робити свою справу і нехай вони здивують людей, — продовжив в наступному твіті Dusk Holem.

Інсайдер також повідомив, що Resident Evil 9 спочатку мала бути восьмою частиною, а Village розроблялась, як не номерний спін-офф серії. Але по ходу розробки ігри розрослись, тож Village отримала цифру 8 в назві, старі фанати серії знають, що це вже не вперше для ігор серії.