Компанія Samsung анонсувала нове доповнення до пристроїв для здоров’я та фітнесу – кільце Galaxy Ring. Його тизер був показаний під час анонсу лінійки Galaxy S24. Цей майбутній розумний трекер здоров’я, призначений для носіння на пальці, обіцяє можливості відстеження здоров’я на основі технологій штучного інтелекту. Однак деталі щодо його функцій, ціни та офіційної дати запуску залишаються нерозкритими.

Galaxy Ring вже деякий час є предметом спекуляцій та витоків інформації, його торгова марка була зареєстрована на початку 2023 року. Згадку про кільце вже знаходили в бета-версії застосунку Samsung Health, і за чутками точність вимірювань з Galaxy Ring може бути вищою, ніж з наручних годинників. Тизер, показаний на заході, натякає, що більше інформації про пристрій буде розкрито пізніше цього року, можливо, разом з новими складними смартфонами Galaxy Fold та Flip, які зазвичай представляють влітку.

З тизера видно, що Galaxy Ring матиме багатоцільовий датчик, ймовірно, для моніторингу серцевого ритму та інших показників здоровʼя. В Samsung також анонсували, що Galaxy Ring буде доступний у 13 розмірах і трьох кольорах.