Samsung запатентувала розумне кільце ще у 2015 році. Ідея була у тому, що користувач міг би за його допомогою керувати смартгаджетами – перемикати канали на телевізорі, регулювати яскравість освітлення, зачиняти жалюзі тощо. Той задум не був реалізований, але розумне кільце від південнокорейської компанії ми все ж можемо побачити.

Раніше в цьому році Samsung зареєструвала торгову марку Galaxy Ring (інші можливі назви: Samsung Circle, Samsung Index, Samsung Insight). І у новій бета-версії додатка Samsung Health теж було помічено назву Ring.

В додатку Samsung Health Beta знайшли згадку Galaxy Ring

Ніяких подробиць про гаджет у застосунку немає. Можна припустити, що девайс матиме функції, пов’язані з моніторингом здоров’я, про що ми розповідали ще навесні.

Також не виключено, що пункт Ring означатиме підтримку подібних пристроїв від інших виробників, наприклад Oura Smart Ring. Це смарткільце здатне постійно відстежувати пульс, моніторити рівень кисню в крові, вимірювати температуру шкіри, рахувати кроки та слідкувати за вашим сном. Його автономність складає близько тижня.

Samsung поки не згадувала про розробку розумного кільця, втім у кінці цього місяця компанія проведе презентацію Galaxy Unpacked. Можливо там нам і покажуть Galaxy Ring.