Пригодницька гра Strange House від української студії Games4Wonders вийшла у Дочасному доступі Steam.

Strange House – це історія хлопця, який шукає свою зниклу дівчину у похмурому бідному промисловому містечку десь на віддаленій околиці країни. Тут купа промислових підприємств, які постійно димлять і часто застилають небо густим димом. Цивілізація дістається сюди погано, тому, попри сучасність, переважають старі будівлі радянського типу, а також всі супутні споруди та побут.

Герой гри має досліджувати оточення, збирати ресурси, керувати дроном, спілкуватися з мешканцями, розв’язувати головоломки. Та звісно ж, він має розкрити безліч таємниць цього похмурого міста і, сподіваємось, знайти свою зниклу дівчину.

Strange House використовує рушій Unreal Engine, хоч і виглядає часом як 2D-адвенитюра. Це перший самостійний проєкт студії Games4Wonders, яка до цього працювала над іншими іграми як аутсорсер, а також розробляла контент для Unreal Marketplace.

Згідно зі сторінкою гри у Strange House має бути українській текст та субтитри. Гра вже вийшла у Дочасному доступні Steam, де вона коштує лише 74 грн і має невдовзі з’явитися в Epic Games Store.