Міжнародна маркетингова компанія Publicis Groupe Ukraine не продовжуватиме співпрацю зі співробітниками, які виїхали з України та не повернуться сюди до 25 вересня 2023 року. Про це заявив CEO компанії Енвер Кікава, пише AIN.UA.

У компанії зазначили, що це рішення вплине на обмежену кількість співробітників – з команди піде кілька працівників. Річ у тім, що зараз понад 90% українського офісу вже працює в Україні. Натомість більшість тих, хто ще не повернувся, планують зробити це до вказаної дати.

«Publicis Groupe Ukraine вірить в перемогу і продовжує працювати над відбудовою свого бізнесу та бізнесу своїх клієнтів. Частиною цього процесу є чітке розуміння, що українська команда групи повинна перебувати саме тут, в Україні», – сказав Енвер Кікава.

У компанії пояснили, що живий контакт та взаємодія під час роботи в офісі позитивно впливає не тільки на її ефективність, але й на моральний та емоційний стан колективу. Також тут акцентували, що розуміння поточного контексту діяльності клієнтів також є важливою складовою роботи.

Про рішення в компанії почали говорити на початку цього року, щоб кожен мав змогу ухвалити рішення. Тим, у кого були сумніви щодо повернення, компанія допомагала із пошуком роботи в офісах Publicis Groupe в інших країнах.

Нагадаємо, що в Інституті демографії та соціальних досліджень раніше припустили, що станом на 1 січня 2023 року чисельність населення України становила 28-34 млн.