Hogwarts Legacy продалась накладом у 22 мільйони копій і, за словами розробників, може бути найпродаванішою грою 2023 року. Про це Warner Bros. Games розповіли в коментарі для Variety.

Представники компанії також поділилися й іншою статистикою по грі. Наприклад всього за рік награла 707 мільйон годин, а багато гравців повертались у Гоґвортс для повторного проходження.

Інша внутрішньоігрова статистика показує, що гравці зварили 819 мільйонів зілля, зібрали 1,3 мільярда магічних трав, врятували 593 мільйони магічних звірів та перемогли 4,9 мільярда злих чаклунів.

«Але я так пишаюся не лише продажами, а просто тим, що Hogwarts Legacy дуже порадувала шанувальників. Це оживило Гаррі Поттера по-новому для геймерів, де вони могли бути собою в цьому світі, в цій історії. І це те, що команда Avalanche мала намір зробити, розробляючи гру, і я думаю, що саме тому вона отримала такий резонанс і залишається найбільш продаваною грою року в усій індустрії в усьому світі. Це позиція, яку зазвичай займає одна з ігор-продовжень цих чинних лідерів, і ми дуже пишаємося тим, що нам вдалося увірватися до вищих рейтингів», — розповів президент Warner Bros. Interactive Entertainment, Девід Хаддад.

Хаддад також прокоментував раніше анонсовану багатокористувацьку гру у всесвіті Гаррі Поттера — Harry Potter: Quidditch Champions.

«У нас немає жодних конкретних повідомлень про те, як і коли гра вийде на ринок, але ми працюємо над тим, щоб створити її так, аби вона порадувала всіх фанатів».