Так, це автомобіль відверто США-формату, але від того він не стає менш цікавим. Отже, зустрічаємо кросовер Chevrolet Traverse – вже третьої генерації!

Як і попередники, новий Chevrolet Traverse пропонує велетенські розміри (близько 5,2 метра в довжину) та трьох рядний салон. Як і попередники, кросовер Chevrolet Traverse може запропонувати кілька версій на вибір покупців, серед яких окремо треба відзначити RS: чорний глянець та 22-дюймові колісні диски, спортивне налаштування підвіски тощо.

Адже двигун цілком відповідає: під капотом нового Chevrolet Traverse встановлюється 2,5-літровий «турбо» на 315 «коней». Він буде працювати у парі з 8-ступеневим «автоматом» та переднім або повним приводом – в залежності від комплектації автомобіля.

Також в залежності від комплектації, відрізняється й салон за своєю посадковою формулою: або «2+2+3» (дорожчі комплектації запропонують окремі сидіння другого ряду) або варіант «2+3+3» (прості комплектації зі звичайним диваном). В будь-якому випадку – салон Chevrolet Traverse має бути дуже просторим та зручним: передбачається 3-зонний клімат-контроль, підігрів передніх та задніх сидінь, безліч підсклянників. Крім того, в салоні увагу привертають великі дисплеї – як панель приладів виступає 11-дюймовий екран, а по центру передньої панелі встановлено 17,7-дюймовий тач-скрін.

Нарешті, ще треба згадати появу спецверсії Z71: це вперше для моделі Chevrolet Traverse. Як зазвичай у випадку моделей Chevrolet, такий автомобіль вирізняється специфічною підготовкою для подолання бездоріжжя.

Наприклад, кросовер Chevrolet Traverse Z71 отримає позашляхові шини, підвіску зі збільшеним кліренсом (+25 мм) та особливими амортизаторами, спеціальні «зрізані» бампери з виділеними провушинами для буксування. Крім того, автомобіль Chevrolet Traverse Z71 отримає також власну «просунуту» систему повного приводу та специфічні налаштування електроніки керування.

Вартість новинки Chevrolet Traverse стане відомою ближче до старту продажів, що заплановано на перший квартал 2024 року.