Українська компанія Ajax Systems та виробник вікон KORSA представили спільний продукт. Це – «розумні» вікна KORSA Comfort, які працюють разом із датчиками якості повітря Ajax LifeQuality. Про це пише AIN.UA.

Цими вікнами можна керувати зі смартфона і вони спрацюють із системами «розумного» будинку. Датчик якості повітря Ajax рішенні вимірює температуру, рівень вологості та рівень вуглекислого газу (CO2).

Якщо користувач задає норму для вказаних показників у додатку, то датчик подає сигнал, і вікна автоматично відкриваються на безпечне провітрювання.

Нагадаємо, що минулої осені Ajax Systems провела Special Event під назвою «Зона комфорту», на якому представила лінійку протипожежних продуктів, а також пристроїв для забезпечення комфорту у приміщенні. Зокрема свій перший датчик моніторингу якості повітря в приміщенні, що отримав назву LifeQuality та вимірює температуру, вологість та CO2

Датчик оснащений швейцарськими та шведськими сенсорами, що використовуються в медичному обладнанні. Окрім того, в його інтерфейс в застосунку Ajax вперше додали графіки, тож можна бачити поточні показники, переглянути історію за декілька днів, тиждень, місяць, рік та зрозуміти динаміку якості повітря.

LifeQuality – тестуємо перші кроки Ajax Systems до розумного дому