Українська студія GSC Game World повідомляє, що Агостіно Сімонетта приєднався до команди у ролі комерційного директора.

Він контролюватиме видавництво та розвиток бізнесу в компанії, співпрацюючи з керівництвом над стратегічним плануванням під час випуску S.T.A.L.K.E.R. 2 та надалі.

Агостіно має понад 25 років досвіду роботи в ігровій індустрії. Раніше він займав кілька ключових посад у таких компаніях, як SEGA, THQ і Thunderful.

Протягом своєї кар’єри Агостіно працював також на посаді директора з управління глобальним партнерством в ID@Xbox та старшого менеджера з роботи з клієнтами в PlayStation Europe.

«Для мене велика честь приєднатися до GSC Game World як комерційний директор. Оскільки я дружив із компанією протягом багатьох років, я радий співпрацювати з талановитою командою, щоб втілити наше спільне бачення у життя. Я дуже радий запуску S.T.A.L.K.E.R. 2 і сподіваюсь зробити внесок у його успіх, а також у наші захопливі плани на майбутнє, які ми можемо будувати разом», – каже Сімонетта.

Агостіно вперше працював з командою GSC ще під час роботи в Xbox, де він активно підтримував випуск S.T.A.L.K.E.R. 2. Відтоді Агостіно тримав тісні стосунки з компанією.

«Ми раді вітати Агостіно, нашого багатолітнього друга, як нового члена нашої команди. GSC Game World має амбітні плани на майбутнє, з новими проєктами та франшизами у розробці, і ми можемо бути впевнені що хтось із таким досвідом роботи в галузі допоможе втілити їх у реальність. Під час розробки S.T.A.L.K.E.R. 2 компанія зросла до понад 400 співробітників і буде тільки розширюватися. Разом із внеском Агостіно ми залишатимемося вірними нашій місії – створення ігрових світів», – сказав Євген Григорович, гендиректор GSC Game World.