Засновник Linus Media Group (LMG) Лінус Себастьян розповів у новому відео про роботу над технічними помилками та етичними питаннями. Про це пише The Verge.

LMG, яка стоїть за відомим техноютубером Linus Tech Tips, взяла 10-денну паузу для оцінки своїх процесів. У цей час компанія провела зустрічі з членами команди, щоб виявити проблеми в роботі та комунікації, які призвели до недавніх звинувачень.

За словами Лінуса Себастьяна, компанія більше не наполягатиме на щоденному завантаженні відео та сповільнить темп, щоб перевіряти достовірність контенту. Він підкреслив, що Linus Tech Tips тепер має «чітку рубрику», розміщену на форумах ютубера. Тут буде змога визначити ступінь можливої помилки в робочому відео та заходи для її виправлення. Також LMG має намір залучати експертну групу для перевірки точності відеороликів компанії.

Компанія планує підвищити й прозорість бізнесу. Крім цього, вона тепер має систему відстеження статусу продуктів, наданих LMG, щоб уникнути плутанини щодо товарів.

Попри обговорення робочих питань, засновник компанії не торкнувся звинувачень у сексуальних домаганнях, висунутих нещодавно колишньою співробітницею компанії.

Нагадаємо, що недавно Linus Media Group оголосила, що зупиняє виробництво відео через критику технічних помилок та звинувачення у сексуальних домаганнях.