Ми вже розповідали про автомобіль Chevrolet Aveo нової генерації, але спочатку було представлено модель у кузові «хетчбек». А ось тепер з’явився й седан!

Чим він відрізняється? Спереду все ідентично – видовжені по горизонталі фари, трошки хрому, плаский капот. Однак позаду відмінності є. Звісно, це окремий багажник та завалені стійки даху з додатковими віконцями. Крім того, ліхтарі віднині поєднано хромованою лінією. А ще седан Chevrolet Aveo має власний бампер з імітацією вихлопних патрубків.

Під капотом Chevrolet Aveo Sedan встановлено 1,5-літровий 98-сильний двигун, що може працювати у парі з «механікою» або «автоматом» у вигляді CVT-варіатора. Та й загалом техніка звична для бюджетних автомобілів: передня підвіска незалежна, задня напівзалежна, зате дискові гальма на всіх колесах.

Навіть в базовій комплектації Chevrolet Aveo передбачено систему ABS, шість подушок безпеки, камеру заднього огляду, кольоровий дисплей. Що скажете – непогано для автомобіля, який має коштувати приблизно від $15 тис.?