Кросовер Chevrolet Trailblazer є одним з найменших представників «сім’ї Chevrolet», проте його не забувають й повсякчас приділяють увагу. Ось і цього разу – кросовер Chevrolet Trailblazer отримав помітні оновлення для версій 2024 модельного року.

Такі автомобілі легше всього впізнати по видозміненому обличчю: збільшена решітка радіатора та горизонтальна лінія, нові основні фари та тонкі «ходові вогні» над ними. Крім того, кросовер Chevrolet Trailblazer отримав нові колісні диски (максимум аж 19-дюймові) та два додаткових кольори кузова.

А ось техніка залишилась, як була: під капотом ховаються 3-циліндрові бензинові мотори. Базовим варіантом є 1,2-літровий двигун (137 к.с.), що працює у парі з варіатором та переднім приводом. Альтернативою виступає 1,3-літровий мотор (155 к.с.), що пропонується або з переднім приводом, або з повним приводом – в останньому випадку ще й додається традиційний 9-ступеневий «автомат».

В салоні водія та пасажирів зустрічають нова передня панель, побудована навколо 11-дюймового дисплею – це особливість максимальних версій моделі Chevrolet Trailblazer. Та й загалом дисплеїв стало більше: адже віднині цифрова панель приладів побудована на основі 8-дюймового монітору. Крім того, додано безпровідне підключення смартфонів, нові варіанти оздоблення сидінь, тощо.

Нарешті, чи не найважливішим пунктом в характеристиках автомобілю Chevrolet Trailblazer є його ціна. Очікується, що в США оновленої моделі буде починатись з приблизно $23 тис. Було б цікаво побачити такий кросовер за такі гроші вже в Україні?