Україна та Велика Британія запустили технологічний міст UK-Ukraine TechBridge. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у Telegram.

Таку подію в Мінцифри називають потужним стимулом для розвитку українського ІТ-сектору.

«Цей проєкт посилить українську ІТ-індустрію та полегшить участь малого й середнього бізнесу в цифровій торгівлі», – йдеться у повідомленні.

UK-Ukraine TechBridge стосується кількох напрямків. Один із них – це торгівля. В межах міжнародних технологічних конференцій українські компанії зможуть представити свої продукти потенційним партнерам, клієнтам та інвесторам.

Також ідеться про інвестиції – акселераційна програма допоможе українським стартапам удосконалити бізнес-навички, отримати доступ до інвесторів та клієнтів у Великій Британії.

Ще один напрямок стосується інновацій. Він передбачає серію воркшопів, які об’єднають експертів з конкретних галузей, щоб спільно дослідити нові технології для подолання сучасних викликів, з якими стикаються країни.

Крім цього, проєкт стосується IT-освіти. Рескілінг- та апскілінг-програми для українців від компаній Cisco, Salesforce та Oracle, завдяки яким українські фахівці підвищать власну експертність та стануть ще більш конкурентоспроможними на світовому ринку.

Доєднатися до програми можна за посиланням.