Для українців преміум доступ до всіх мовних курсів на платформі Promova зробили безплатним на три роки. Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації.

Promova стала частиною національної програми Future Perfect та входить у TOП-10 застосунків для вивчення мов. Щоб отримати преміумдоступ до курсів на платформі, треба зареєструватися та підтвердити громадянство за допомогою Дія.Підпису.

Серед переваг Promova: уроки для всіх рівнів, доступ до курсів із бізнес-англійської та англійської для подорожей, уроки англійської по серіалах, практика з носіями мови.

«До речі, Promova має українське коріння, а застосунок завантажили вже понад 12 мільйонів користувачів по всьому світу. На платформі є уроки для кожного, тож ви точно знайдете щось для себе», – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що в Україні стартує національний проєкт Future Perfect для популяризації англійської мови. Програму створили, щоб популяризувати мову міжнародного спілкування в Україні, зробити її вивчення простим і доступним для кожного.