5 років тому, 25 липня 2018 року, в Україні відкрився перший Apple Shop — це спеціалізована зона продукції Apple, виконана підрядниками самої компанії, яка пропонує споживачам особливий досвід взаємодії з брендом. Вона оформлюється згідно з філософією бренду, консультанти проходять навчання у сертифікованих тренерів Apple, а покупці мають вільний доступ до всіх продуктів.

Ці зони розміщуються тільки у ключових авторизованих партнерів по всьому світу. В Україні першим таким партнером став Цитрус. І з нагоди цього мережа підготувала вигоду до 3 500 грн на покупку техніки Apple та головний бонус – сертифікат на 50 000 грн на покупку омріяного смартфона.

П'ята річниця відкриття Apple Shop в Україні: святкуйте разом з Цитрусом

Для цього приходьте в магазини Цитруса до 27 липня, створюйте круте відео про техніку Apple та викладайте його в Інстаграм з відміткою @citrus_ua. Вмикайте свій творчий потенціал на максимум: знімайте корисні огляди, стендапи або просто творче відео – для цього можна використовувати як реквізит гаджети на вітрині. 

У партнерстві з Цитрусом, Apple Shop став місцем, де клієнти можуть не лише знайти новітні моделі iPhone, iPad, MacBook та інших пристроїв, але й отримати кваліфіковану консультацію та послуги післяпродажного обслуговування. Експерти Цитруса, які працюють в Apple Shop, завжди готові допомогти клієнтам з усіма питаннями, пов’язаними з продукцією Apple.

П'ята річниця відкриття Apple Shop в Україні: святкуйте разом з Цитрусом

Партнерство між Apple Shop та Цитрусом стало великим кроком у розвитку технологічного ринку України. Це поєднання двох сильних брендів дозволяє українським клієнтам насолоджуватися передовими рішеннями Apple та отримувати високоякісний сервіс від Цитруса.

В Apple Shop Цитруса найповніший в Україні асортимент оригінальної техніки та аксесуарів Apple, а також широкий спектр додаткових сервісів і послуг – завітайте та переконайтеся в цьому.