Перші пилососи з’явилися понад 100 років тому. За цей час вони пройшли довгий шлях від великих незручних конструкцій з ручними насосами до компактних і розумних роботів-помічників. Протягом останнього десятиліття компанії активно розвивають технології та можливості роботів-пилососів, роблячи їх не лише більш ефективними, а й доступнішими. І бренд ECOVACS – один з лідерів у цьому.

Завдяки власному досвіду та технологічному баченню, ECOVACS розробили та випустили багато популярних та інноваційних моделей, серед них і DEEBOT OZMO N8 Pro Plus та DEEBOT OZMO N8 Pro. Ці роботи-пилососи не просто очищають поверхні, а й будують деталізовані карти перешкод та оптимальні маршрути, розпізнають тип підлоги та регулюють вологість під час прибирання. А модель DEEBOT OZMO N8 Pro навіть має функцію самоочищення та спеціальну док-станцію для цього.

Універсальний помічник нового покоління DEEBOT OZMO N8 Pro

Поліпшена навігаційна система Smart Navi 3.0 дозволяє пилососу створювати оптимальні маршрути для прибирання та уникнення перешкод. За чисту та блискучу підлогу відповідає система OZMO™ Mopping System, яка ефективно видаляє пил та бруд з різних поверхонь. А для сильно забруднених ділянок чудово підійде режим максимальної потужності Max+ Mode.

Роботи-пилососи від ECOVACS – новітні технології для чистоти вашої оселі

Також покращили ємність для збору пилу – збільшений контейнер для сміття дозволяє пилососу довше працювати без вашого втручання. 

Інтелектуальний робот-пилосос з док-станцією DEEBOT OZMO N8 Pro Plus

Вдосконалена система розпізнавання перешкод TrueDetect 3D 2.0 дозволяє пилососу уникати навіть найменших перешкод та пасток, таких як кабелі та іграшки. А вбудована 3D-камера допомагає створювати докладну карту вашого приміщення для ефективнішого прибирання та навігації.

Роботи-пилососи від ECOVACS – новітні технології для чистоти вашої оселі

Збільшена ємність контейнера для води та покращена система регулювання вологості допомагають досягати кращих результатів при вологому прибиранні. Вам навіть не доведеться контактувати з пилом та брудом – пилосос сам все вивантажує у док-станцію, яку достатньо чистити лише раз на 30 днів за умови активного прибирання.   

Зручності всім процесам додає голосовий помічник i-Voice Intelligent Voice Assistant, який дає змогу контролювати пристрій за допомогою голосових команд. 

Переваги обох моделей

  1. Автоматичне розпізнавання підлоги. Пилососи автоматично визначають тип підлоги (ковролін, плитка, паркет) та самостійно налаштовують параметри прибирання для найкращого результату.
  2. Синхронізація з мобільним застосунком. Обома моделями можна керувати за допомогою мобільного застосунку, що дозволяє контролювати прибирання навіть на відстані.
  3. Зарядна станція зі швидкою зарядкою. Повернення до зарядної станції для зарядки батареї відбувається автоматично і це займає мінімальний час завдяки швидкій зарядці. Загалом час роботи від акумулятора в середньому складає 110 хв, чого вистачить для якісного прибирання квартири. 

Придбати собі надійного та сучасного помічника можна в Цитрусі від 14 999 грн. Отримайте відмінне прибирання без переплат – купуйте новинки від ECOVACS у Цитрусі.