За інформацією Bloomberg студія Rockstar Games планує анонсувати Grand Theft Auto VI вже цього тижня. Про це сповіщає відомий своїми індустріальними інсайдами журналіст Джейсон Шраєр з посиланням на людей, знайомих з планами компанії.

Повноцінний трейлер GTA VI має вийти наступного місяця у рамках святкування 25-річчя Rockstar.

Grand Theft Auto VI одна з найочікуваніших ігор цього покоління, тому чутки навколо розробки ходять вже декілька років. Вперше процес розробки був офіційно підтверджений ще у лютому 2022 р. Пізніше з’явилася інформація, що одним з головних героїв гри буде жінка. У вересні 2022 р. зловмисники злили дуже ранній геймплей GTA VI. Анонс гри очікувався навесні 2023 р., а пізніше з’явилась інформація про те, що GTA VI вийде у 2024 році.

Нагадаємо, попередня частина серія, Grand Theft Auto V, вийшла ще у 2013 р. продалася сукупним тиражам у 185 млн копій, що робить її другою найпродаванішою грою в історії після Minecraft. Остання ж велика гра Rockstar Games, Red Dead Redemption 2, вийшла у 2018 р. і має тираж у 55 млн копій.

ОНОВЛЕННЯ. Rockstar Games підтвердила вихід трейлеру GTA VI на початку грудня 2023 р.

“Ми дуже раді повідомити вам, що на початку грудня ми випустимо перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto. Ми з багато років чекали, щоб поділитися цим досвідом з усіма вами.” – йдеться у повідомленні.