З моменту релізу Grand Theft Auto 5 пройшло вже майже 9 років і, попри неймовірну довговічність гри, яка продовжує приносити прибутки видавцям завдяки Online-режиму, гравці все ж таки очікували анонс нової частини серії. І ось нарешті це сталося.

Наприкінці регулярного оновлення про стан GTA Online команда Rockstar Games нарешті офіційно підтвердила, що працює над Grand Theft Auto 6!

«Попри безпрецедентну довговічність GTA V ми знаємо, що багато з вас запитують про нову серію Grand Theft Auto. З кожним новим проєктом, який ми починаємо, наша мета завжди полягає в тому, щоб значно вийти за межі того, що ми вже реалізували – і ми раді підтвердити, що активна розробка наступної частини серії Grand Theft Auto йде повним ходом. Ми з нетерпінням чекаємо, щоб поділитися з вами більшим, як тільки ми будемо готові для цього, тому, будь ласка, слідкуйте за оновленнями на Rockstar Newswire для отримання офіційних подробиць. Від імені всієї нашої команди ми дякуємо всім вам за підтримку і не можемо дочекатися кроку в майбутнє разом з вами!»

Тобто це все. Ніяких подробиць, дат, скриншотів, імен, локацій та іншого ще нема. Але ж це добра новина. Тож… УРА!