За інформацією Bloomberg, однією з головних героїнь майбутньої Grand Theft Auto VI вперше в історії серії, принаймні 3D-частин гри, буде жінка.

У статті за авторством відомого ігрового журналіста Джейсона Шраєра стверджується, що у грі буде щонайменше два головних персонажа, один з яких – жінка-латиноамериканка. А загалом історія Grand Theft Auto VI буде частково нагадувати історію реальних грабіжників банків Бонні та Клайда. Крім того, розробники стали трохи обережнішими щодо жартів над представниками різних маргіналізованих прошарків населення.

На думку аналітиків, наступна GTA має вийти у 2024 фінансовому році, тобто десь між квітнем 2023 р. та березнем 2024 р., але самі розробники трохи скептично ставляться до цієї дати.

Початкові плани щодо Grand Theft Auto VI передбачали, що нова гра буде більше за усі попередні. Ба більш, GTA VI мала включати великі території як у Північній, так і Південній Америці. Але наразі розробники вирішили обмежитися одним містом, яке є вигаданою версією реального Маямі. Rockstar планує постійно оновлювати гру у майбутньому, додаючи нові місії та міста на регулярній основі. Керівництво компанії вважає, що так вони позбудуться кранчів на фінальному етапі розробки.