Ринок складаних смартфонів стає все насиченішим опціями різних виробників. Samsung є лідером й перебуває в цій ніші, здається, найдовше з усіх. Проте лише за цей рік конкурентів стало значно більше. Однак на плани компанії це не впливає, тож виробник збирається збільшувати продажі, які на наступний рік становлять на третину більше за цілі 2023 року.

Про це розповідає видання 9to5Google із посиланням на TheElec.

Тож у 2024 році Samsung має план продати 20 мільйонів складаних смартфонів, включно з новою моделлю Samsung Galaxy Fold6, яка має стати тоншою за попередника. Які ще покращення можна очікувати від новинки поки що невідомо.

Амбітні плани компанії можуть похитнути конкуренти. Так, наприклад, в цю боротьбу вже втрутилися такі пристрої як Google Pixel Fold та OnePlus Open (який майже ідентичний новому OPPO Find N3). І це лише в США, де немає конкуренції від Xiaomi, Honor та Huawei.

Samsung Galaxy Flip5 наразі також має поборотися з Motorola (Razr 40 Ultra and Razr 40).

За поточними прогнозами, цього року Samsung вдасться продати 10 з 15 запланованих мільйонів складаних смартфонів. Це також означає, що для досягнення мети наступного року доведеться вдвічі збільшити продажі, чому конкуренти жодним чином не допомагають. А якщо компанія не змінить планів оновлення, то наступні моделі виробника ми побачимо не раніше наступного літа. Залишається сподіватися, що вони отримають значно більше цікавих вдосконалень, ніж зменшена товщина.