У ході онлайнової презентації Division Day, яку провела Ubisoft 20 квітня, розробники розповіли, що чекає на гравців Tom Clancy’s The Division 2 протягом року, а також поділилися інформацією щодо інших проєктів у цій франшизі.

The Division 2
Для основної гри розробник представив дорожню карту Year 5. Згідно з нею перший сезон під назвою Broken Wings стартує у червні й серед іншого додасть у гру новий rogue-lite режим Descent, який буде доступний для всіх гравців.

У другому сезоні, Puppeteers, з’явиться нове Вторгнення, у третьому, Vanguard (який запланований на різдвяні свята), гравці повернуться до Нью-Йорка, і в останньому, четвертому – Black Diamond, планується нове сюжетне доповнення з новими зонами й завданнями, а також нова структура ендгейму під назвою Season 2.0.

The Division Heartland
Майбутній спіноф, який розробляє студія Red Storm Entertainment для ПК та консолей. На відміну від основних ігор серії, події The Division Heartland відбуватимуться у сільській місцевості.

Крім кінематографічного інтро, на Division Day також був показаний “щоденник розробника”, в якому команда Red Storm Entertainment ділиться подробицями свого проєкту. Зокрема стало відомо, що всі ігрові сеанси починатимуться на операційній базі у містечку Silver Creek, яка гратиме роль соціального хаба, де гравці зможуть взаємодіяти між собою.

The Division Heartland розповсюджуватиметься за схемою free-to-play, на офіційному сайті доступна реєстрація на закритий бета-тест, який почнеться пізніше цього року.

The Division Resurgence
Мобільна гра у всесвіті The Division була анонсована ще у липні минулого року, у ході Division Day було оголошено, що влітку The Division Resurgence отримає закритий бета-тест, учасники якого відбиратимуться серед зареєстрованих на офіційному сайті гравців.

Повністю презентацію можна подивитися тут: