Деякі з функцій, які були анонсовані для Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro, на момент виходу смартфонів ще не були готові. Таке трапляється. Випробувати їх можна було з бета-версією Android 13 QPR1 Beta 3. Але останнє оновлення системи все ж позбавило користувачів необхідності тестувати ОС для отримання нових можливостей смартфона.

Одна з таких функцій, які тепер доступні широкому загалу — Clear Calling. Вона має фільтрувати звуки, які потрапляють в розмову від людини, яка зателефонувала користувачу новенької моделі Pixel, залишаючи лише голос співрозмовника.

На жаль, Clear Calling отримали тільки нові моделі Pixel 7 та Pixel 7 Pro, власники попередніх смартфонів не зможуть скористатися функцією.

Ще одна важлива річ, яку приносить оновлення — фірмовий VPN. Раніше функція була доступна з платною підпискою Google One, а тепер стає безплатною для користувачів смартфонів Pixel.

Серед інших покращень є підтримка просторового аудіо для навушників Pixel Buds Pro з відстежуванням позиції голови. Щоправда, воно запрацює в січні. Також налаштування безпеки та приватності тепер зібрані в одному хабі.

Користувачам Pixel Watch також додали функцію Sleep Profile з Fitbit Premium. На основі даних, зібраних з щонайменше двох тижнів використання, годинник визначає один з шести профілів сну користувача. Це дозволить детальніше побачити власний розпорядок дня, побачити, як що впливає на сон і що з цього можна покращити.