Автор: Володимир Мокренюк, CEO “Всі ціни” vse.ua

Попри велику кількість розпродажів, ми звикли з підозрою ставитися до знижок. Було багато історій, коли магазини підіймали ціну перед тим як дати знижку або продавали зовсім застарілий товар.

Щороку ситуація з розпродажами покращується. Ми помічаємо, що з’являється все більше справжніх знижок на актуальні товари. Деякі відомі бренди дають знижки самостійно – Samsung, Lenovo, LG, Grohe, Nokia.

При цьому залишається проблема, коли товар у конкретному магазині, навіть зі знижкою, продається дорожче, ніж в інших продавців.

Для розв’язання цієї проблеми ми створили сторінку Знижки та розпродажі — на ній зібрані товари зі зниженням мінімальної ціни серед усіх магазинів, які розміщують у нас свої прайси.

Як це працює?

На сайті відстежується динаміка зміни цін. На окремій сторінці збираються ті товари, мінімальна ціна на які впала більш ніж на 10% за останні 2 тижні.

Наприклад, якщо магазин із ціною товару 10 000 грн, опустить ціну до 8 200 грн, але цей товар продавався і продається в інших магазинах дешевше – товар вважається без знижки, тому що його можна було купити дешевше і до цього.

Як користуватися сторінкою Знижки та розпродажі?

На одній сторінці зібрані товари всіх категорій. Окремий фільтр дозволяє встановити діапазон зниження ціни – від 10% до 90%.

Можна переглядати як усі товари одним списком:

Пошук справжніх, а не накручених знижок

Так і перейти до потрібного каталогу, щоб побачити знижки за конкретними товарами:

Пошук справжніх, а не накручених знижок

При переході на сторінку будь-якого товару – можна переглянути графік з динамікою зміни ціни та кількості магазинів, що пропонують товар.

Пошук справжніх, а не накручених знижок

Для іногородніх магазинів ціна включає вартість доставки по Україні — іноді товар з урахуванням доставки вийде дорожче, ніж у місцевому магазині, а іноді у магазина доставка безплатна.

Пошук справжніх, а не накручених знижок

Сподіваюся, наш сервіс допоможе зробити вигідну покупку. Попереду дні передноворічних розпродажів, тому не забудьте перевірити реальні знижки.