Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя, адже ми дедалі більше залежимо від нього для комунікації, роботи, розваг і навчання. Однак, на жаль, не завжди ми маємо доступ до мережі у зв’язку з різними обставинами, як-от перебої з електропостачанням, що спричинені масованими атаками об’єктів енергетичної інфраструктури російським агресором. Щоб уникнути цих незручностей, ви можете підключити інтернет від Мережі Ланет — провайдера, який дбає про своїх абонентів і надає їм можливість користуватися інтернетом без світла.

Як провайдер підготувався до зимового сезону

Мережа Ланет відома надійністю та стабільністю інтернет-підключення, що залишається незмінним навіть тоді, коли електропостачання відсутнє. Це стає можливим завдяки використанню резервних джерел живлення й передових технологій.

Щоб клієнти Мережі Ланет мали змогу користуватися безперебійним гігабітним інтернетом навіть під час відключення електрики, провайдер врахував усі труднощі минулого сезону й впровадив відповідні технологічні рішення. Зокрема були проведені такі важливі роботи:

  • закуплені й встановлені високоефективні LiFePo4-акумулятори, завдяки чому наразі спостерігається забезпечення на 100% резервним живленням мережі провайдера;
  • значно зменшена кількість активного обладнання для оптимізації його роботи;
  • найбільші вузли рівня агрегації забезпечені генераторами;
  • активно будується сегмент PON-мережі, вже зараз абоненти можуть підключати інтернет за цією технологією.

Завдяки цьому інтернет працює навіть тоді, коли немає електропостачання. Час роботи залежить від того, з якою потужністю абонент використовує джерело резервного живлення. Мінімальний час автономності вузлів рівня доступу становить 8 годин, а середній — близько 14 годин.

Так, інтернет від Мережі Ланет — це зручний і надійний спосіб зберігати доступ до цифрового світу навіть під час перебоїв з електроенергією. Так ви будете залишатися на зв’язку, продовжувати свою роботу й розваги, а також тримати руку на пульсі останніх подій в онлайн-світі.

Що потрібно абонентові для доступу до мережі за відсутності електропостачання

Щоб залишатися на зв’язку за відсутності світла, варто підготуватися заздалегідь. Для цього необхідно заживити свій роутер за допомогою ДБЖ або powerbank, яких вистачить на декілька годин безперебійної роботи Wi-Fi під час блекаутів. Окрім цього, є можливість підключити кабель напряму, використати підвищувач напруги для повербанка. Якщо використовується оптика, може знадобитися й живлення для термінала.

Якщо ви хочете підключити оптичний інтернет за привабливою ціною, придбати UPS або інший потрібний пристрій, а також отримати вичерпну консультацію щодо налаштування інтернету без світла, звертайтеся до операторів Мережі Ланет за номером гарячої лінії або залишайте заявку на сайті. Окрім цього, ви можете самостійно перевірити, чи є у вашому будинку джерело безперебійного живлення, а також який час доступу до мережі без світла воно може забезпечити. Просто відкрийте карту покриття на сайті провайдера й введіть потрібну вам адресу, щоб отримати детальну інформацію.

Також ви можете зручно й вигідно придбати додаткове обладнання, яке забезпечуватиме надійний і безперебійний доступ до мережі. В каталозі на сайті Мережі Ланет ви знайдете декілька варіантів ДБЖ, розгалужувачі й блоки живлення, підвищувальні USB-перетворювачі напруги тощо.

Для замовлення обраної послуги чи з інших питань звертайтеся за контактами провайдера:

м. Київ, просп. Берестейський (Перемоги), 95

[email protected]

(044) 500-03-03