Музика гурту Crosby, Stills & Nash знову доступна на Spotify. Згідно з Billboard, виконавці планують відраховувати гонорари з платформи на боротьбу з COVID-19 принаймні протягом місяця. 

Попри повернення гурту, не вся їхня музика буде доступна на Spotify. Ніл Янг все ще відсутній на платформі, тож деякі пісні, створені за його участі, не повернуться. Наприклад, в альбомі 1970 року Déjà Vu будуть відсутні треки «Helpless» та «Country Girl». 

У лютому супергурт забрав свою музику з платформи на знак протесту проти дезінформації про COVID-19, яку поширював у своїх подкастах Джо Роган. Тоді Spotify не вжили жодних заходів, щоб її обмежити. 

Crosby, Stills & Nash – не єдині, хто так вчинив. У відповідь на інтерв’ю Рогана з вакциноскептиком доктором Робертом Мелоуном з платформи пішли музикант Ніл Янг, вокалістка Джоні Мітчелл, ведуча подкастів Брене Браун та інші. 

Протест майже не вплинув на прибутки Spotify. Нещодавно компанія повідомила, що її місячна кількість користувачів зросла до 422 мільйонів. Джо Рогана не прибрали з платформи, проте видалили деякі епізоди його подкасту. У відповідь на протест компанія пообіцяла додати попередження щодо вмісту до усіх випусків про COVID-19.