Цього року шанувальників королівських перегонів чекає відразу дві гри, присвячених Формулі-1. Перша – це традиційний щорічний симулятор F1 22 від Codemasters та EA Sports, який вийде вже 1 липня 2022 р. на Windows ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X/S. А ось друга – це щось нове, симулятор не пілота, а боса команди Formula One – F1 Manager 2022 від Frontier Developments.

Ну, тобто спортивні менеджери – це не щось зовсім нове, більш того, навіть менеджери команд Формули-1 виходять час від часу ще з середини 1980-х років, але повноцінної ліцензованої гри такого роду давно вже не було. З розробкою стратегії та командної тактики, зі скаутингом пілотів та спеціалістів у різні підрозділи, з розробкою шасі та аеродинаміки, керуванням фінансами та таке інше. Frontier Developments, яка отримала офіційну ліцензію FIA, пропонує гравцям обирати з реальних команд, босів, пілотів та болідів сезону 2022 р. Ясна річ, є тут і реальні траси чемпіонату.

Реліз F1 Manager 2022 заплановано на Windows ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One та Xbox Series X|S на 30 серпня 2022 р.