Компанія Xiaomi представила сьогодні в Україні свій новий ігровий монітор Mi 2K Gaming Monitor 27″. Він має 8-бітний IPS-дисплей з роздільною здатністю 2560×1440 точок і частотою оновлення 165 Гц. У монітора розширене колірне охоплення: 132% колірної гами sRGB та 95% колірного діапазону DCI-P3, та максимальна яскравість 400 кд/м². Завдяки надтонким рамкам геймери зможуть зібрати багатомоніторну конфігурацію, в якій зображення буде виглядати більш цілісним.

Компанія Xiaomi представила монітор Mi 2K Gaming Monitor 27″ в Україні

Mi 2K Gaming Monitor 27″ підтримує HDR – є сертифікат VESA DisplayHDR 400, та проходить заводське калібрування (заявлене середнє значення △E < 2), тож за бажанням його можна використовувати не лише для ігор, а й для роботи.

Компанія Xiaomi представила монітор Mi 2K Gaming Monitor 27″ в Україні

Ігровий монітор Mi 2K Gaming Monitor 27″ можна буде придбати вже у січні наступного року в авторизованих магазинах Xiaomi Store та в роздрібній мережі АЛЛО, а також в офіційних партнерів Xiaomi, зокрема у магазинах Rozetka, Цитрус, Comfy, Фокстрот та Eldorado. Рекомендована роздрібна ціна на новинку становитиме 13499 грн.