Ми вже розповідали про першу появу нового електромобіля Mini Cooper, далі відбувся його офіційний дебют – одночасно зі спорідненим кросовером Mini Countryman. Нещодавно останній отримав «заряджену» версію JCW

Все виглядало так, що хетчбек Mini Cooper теж мав ось-ось отримати «гарячу» версію з приставкою трьох культових літер. Й вона з’явилась – зустрічаємо Mini Cooper SE JCW Trim!

Проте важливим є не лише позначення JCW, але й також слово Trim – його можна перекласти, як «лінійка» або «комплектація». Тобто, електромобіль Mini Cooper SE JCW Trim – це не повноцінна «гаряча» версія, а лише натяк на неї з певними візуальними ознаками ззовні та всередині. Адже за основу взяли вже існуючу техніку Mini Cooper SE, нехай навіть й максимальний варіант: електродвигун 160 кВт (218 к.с.) та акумулятор на 54,2 кВт⋅год., що забезпечує запас ходу до 402 км.

Особливістю версії Mini Cooper SE JCW Trim є оригінальні 18-дюймові колісні диски, червоні лого JCW та аналогічно-червоні дзеркала, а також спойлери попереду та позаду. В салоні увагу привертають спортивні сидіння в червоно-сіро-чорному оздобленні та тематичний логотип на кермі. Крім того, ще однією особливістю електромобіля Mini Cooper SE JCW Trim є особливий режим керування GO-KART MODE, що впливає як на «різкість» двигуна, так і на кольорове забарвлення салону.

Отже, ззовні та всередині вийшло й справді непогано. Але де відповідна технічна підтримка? Де більша потужність двигуна? Де змінені налаштування підвіски? Де «ковші» в салоні? Сподіваємось, що ми ще побачимо справжню версію Mini Cooper SE JCW – й тепер вже без всіляких Trim-нюансів.