Nova Post, яка входить в групу компаній «Нова пошта», починає роботу у новій європейській країні. Її  перше відділення відкрилось у столиці Естонії, Таллінні. Доставка з України в Естонію займатиме від 5 діб. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Відділення працює за адресою Estonia pst 7, 10412. У ньому клієнти можуть отримувати та відправляти в Україну документи, посилки та вантажі до 1000 кг. Відділення працює щодня.

Вартість доставки з України в Естонію складає:

  • Документи – 250 грн;
  • Посилки до 2 кг – 400 грн;
  • Посилки до 10 кг – 600 грн;
  • Посилки до 30 кг – 1200 грн;
  • Вантажі від 30 до 100 кг – 40 грн за кожен кілограм.

Також клієнти можуть викликати кур’єра через сайт та мобільний додаток Nova Post, щоб зробити відправлення на будь-яку адресу по всій Естонії. Доставка або забір відправлення кур’єром із адреси сплачується додатково +100 грн для відправлень до 30 кг, або +250 грн за кожні 100 кг.

«Цього року ми відкриваємо відділення у всіх країнах Балтії. У березні Nova Post вийшла на ринок Литви, сьогодні відкриваємо перше відділення в Естонії, а вже через тиждень запрацюємо у Латвії. Загальні інвестиції у наш розвиток в країнах Балтії складають 300 тис. євро», – сказав CEO Nova Post Europe Олександр Лисовець.

Нагадаємо, що Nova Post вже відкрила 66 відділень у Естонії, Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині, Словаччині та Молдові.