Samsung Electronics представляє найновіше доповнення популярної серії Galaxy A – інноваційні смартфони Galaxy A54 та Galaxy A34 з приголомшливою функціональністю. З ними користувачі зможуть знімати стабільні й чіткі відео, без проблем дивитися цікавий контент навіть під яскравим світлом і робити більше улюблених речей завдяки батареї, якої вистачає більш як на два дні.

Galaxy A54 та Galaxy A34: фантастичні можливості для всіх

«У щоденному житті все важливішими стають передові мобільні можливості, – вважає Ро Темун, президент і керівник підрозділу MX (Mobile eXperience Business) у Samsung Electronics. – Постійно вдосконалюючи серію Galaxy A, ми дбаємо про те, щоб ще більше людей з усього світу могли отримати доступ до наших революційних інновацій».

Знімайте неймовірні фото вдень і вночі та покращуйте їх із креативними інструментами

Galaxy A54 та Galaxy A34 отримали провідні функції Samsung Galaxy на основі штучного інтелекту (ШІ) і властивості нічної зйомки (Nightography), а тому здатні знімати й відтворювати неймовірно якісні зображення навіть за умов недостатнього освітлення. Хочете зробити ідеальне селфі чи провести відеоконференцію у високій якості – Galaxy A54 забезпечить приголомшливу деталізацію зі своєю 32-мегапіксельною фронтальною камерою.

Galaxy A54 та Galaxy A34: фантастичні можливості для всіх

Нові смартфони досягають дивовижної чіткості під час відеозйомки завдяки покращеній оптичній стабілізації зображення (OIS) і цифровій стабілізації відео (VDIS). Вони допомагають усувати розмитості, тож тремтіння рук чи зйомка на ходу не стануть перешкодою для створення оригінального контенту. А режим «Ніч» допомагає захоплювати більше світла, поєднуючи пікселі в більші елементи.

Крім того, вперше на пристроях серії Galaxy A стало простіше видаляти небажані тіні й відблиски з вдосконаленими інструментами для редагування.

Фантастична продуктивність із яскравим дисплеєм та витривалою батареєю

Нові моделі Galaxy A оснащено дисплеєм Super AMOLED розміром 6,4 дюйма в Galaxy A54 та 6,6 дюйма в Galaxy A34. Обидва дисплеї було оновлено для вражаючої видимості під час перегляду просто неба – навіть під яскравим сонячним світлом. До того ж зміна освітлення не стане проблемою для користувачів: з покращеною функцією Vision Booster та частотою оновлення 120 Гц дисплеї готові до будь-яких навколишніх умов.

Galaxy A54 та Galaxy A34: фантастичні можливості для всіх

Galaxy A54 та Galaxy A34 також гарантують тривалу підтримку оновлень ОС (до чотирьох поколінь) та безпеки (п’ять років). Завдяки цьому користувачі будуть отримувати доступ до найновішого програмного забезпечення та захисних функцій, щоб максимізувати термін роботи свого смартфона.

Підтримуйте зв’язки без шкоди для безпеки

Мобільні пристрої дарують багато веселощів, особливо коли вони захищені. І захисна мобільна платформа Samsung Knox надійно зберігає ваші дані в безпеці. Панель безпеки та конфіденційності в Galaxy A54 та Galaxy A34 дозволяє легко побачити, які додатки відстежують дані, і надає прості інструменти, щоб припинити небажаний збір інформації. Якщо ви хочете поділитися важливими файлами з чутливою чи особистою інформацією, Private Share забезпечить найвищий рівень конфіденційності та контролю. Функція подбає про те, щоб файли поширювалися тільки визначеним одержувачам у межах певного часу та з вимкненими знімками екрана.

 

Galaxy A54 та Galaxy A34: фантастичні можливості для всіх

Galaxy A54 та Galaxy A34 також сумісні з екосистемою Samsung Galaxy для безперебійного з’єднання між пристроями. Власникам Galaxy A54 та Galaxy A34 також доступно шість місяців пробного користування Microsoft 365 Basic, що надає 100 ГБ хмарного сховища та легке резервне копіювання фото на OneDrive.

Доступність

Galaxy A54 доступний у чотирьох кольорах на вибір: лайм, графіт, бузковий і білий. Galaxy A34 представлений у таких кольорах: лайм, графіт, бузковий і срібний.

Під час купівлі нових Galaxy до 19 квітня перші покупці зможуть отримати додаткову вигоду в розмірі до 2200 грн на продукцію Samsung (смартфони, планшети, аксесуари, носимі пристрої) або як додаткову вигоду при обміні старого смартфона. Рекомендована ціна починається від 15 999 грн за Galaxy A34 та від 19 999 грн за Galaxy A54. Більше деталей – за посиланням.

Про SmartThings

Нагадаємо, смартфони Samsung оснащено додатком SmartThings, що являє собою платформу розумного дому на базі технологій IoT (Internet of Things, Інтернет речей). SmartThings постійно доповнюється новими функціями та сумісними пристроями, щоб пропонувати користувачам прості й інтуїтивно зрозумілі методи для автоматизації та організації щоденного життя. Такі сервіси, як SmartThings Energy, Cooking, Pet Care, Clothing Care, Air Care та Home Care та інші, допомагають легко керувати різноманітними пов’язаними пристроями та заощаджувати енергію. А завдяки підтримці стандарту Matter платформа об’єднує в єдиній цілісній екосистемі ще більше техніки від різних виробників, що забезпечує широкий вибір під час облаштування розумного дому.

Galaxy A54

Дисплей

6,4-дюймовий FHD+

Дисплей Super AMOLED

Частота оновлення 120 Гц

Vision Booster

Параметри й вага 158,2 x 76,7 x 8,2 мм; 202 г
Камера

Ультраширококутна камера, 12 Мп

·       F2.2, FF

Основна камера, 50 Мп

·       F1.8, AF, OIS

Макрокамера, 5 Мп

·       F2.4, FF

Фронтальна камера, 32 Мп

·       F2.2

Процесор Octa-core
Пам’ять

6 ГБ оперативної + 128 ГБ постійної

8 ГБ оперативної + 256 ГБ постійної

Сховище даних розширюється до 1 ТБ з додатковою карткою microSD.

Батарея 5000 мА⋅год (типово)
ОС

Android 13

One UI 5.1

Безпека Samsung Knox

Galaxy A34

Дисплей

6,6-дюймовий FHD+

Дисплей Super AMOLED

Частота оновлення 120 Гц

Vision Booster

Параметри й вага 161,3 x 78,1 x 8,2 мм; 199 г
Камера

Ультраширококутна камера, 8 Мп

·       F2.2, FF

Основна камера, 48 Мп

·       F1.8, AF, OIS

Макрокамера, 5 Мп

·       F2.4, FF

Фронтальна камера, 13 Мп

·       F2.2, FF

Процесор Octa-Core
Пам’ять

6 ГБ оперативної + 128 ГБ постійної

8 ГБ оперативної + 256 ГБ постійної

Сховище даних розширюється до 1 ТБ з додатковою карткою microSD.

Батарея 5000 мА·год (типово)
ОС

Android 13

One UI 5.1

Безпека Samsung Knox