Обійшовшись без гучних анонсів, компанія Lenovo показала цьогорічний складаний смартфон Moto razr 2022. Його кодова назва була Maven, але старе ім’я razr все ж залишилося. На китайському сайті компанії тепер є окрема сторінка, де компанія пропонує дізнатися технічні подробиці про новий флагман (лише однією мовою). До цього вже встигли з’явитися інсайдерські дані та одна швидка демонстрація пристрою зі сцени.

І для тих, хто слідкував за цими подіями, сюрпризів майже немає. Смартфон дійсно змінив зовнішність на краще, відмовившися від класичного «підборіддя», яке лише заважало користуватися смартфоном (хоча й було фірмовим акцентом саме цієї моделі). Зверху на дисплеї зникла «брова», яку тепер заміняє невеликий виріз для фронтальної камери. Тож користувачу залишили якнайбільше простору для внутрішнього дисплея.

Lenovo все ж показала новий Moto razr 2022

Цей екран отримав діагональ 6,7 дюйма, OLED-матрицю, підтримку DC dimming, HDR10+ та навіть частоту оновлення у 144 Гц. Як можна побачити на зображеннях сторінки, дисплей тепер може розділятися на дві задачі та адаптуватися під деякі застосунки у напіврозгорнутому стані (так само себе поводить найбільший конкурент — Samsung Galaxy Flip, який сьогодні має оновитися).

Зовнішній дисплей залишив минулу діагональ — 2,7 дюйма. Він має набір варіантів зображення часу, показує сповіщення, погоду, може виводити зображення з камер для селфі тощо.

Lenovo все ж показала новий Moto razr 2022

Кількість камер змінилася. Основний блок тепер має 50-мегапіксельний ширококутний сенсор, а також 13-мегапіксельний надширококутний з кутом захвату 121° та можливістю знімання макро. Всередині смартфона є 32-мегапіксельна камера для селфі та відеозв’язку.

Працює смартфон під керуванням Android з оболонкою Motorola MyUI 4.0. Їх підтримує Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Також смартфон має три комплектації пам’яті — 8/128, 8/256 та 12/512 ГБ.

Lenovo все ж показала новий Moto razr 2022

Остаточну ціну компанія повідомить завтра. Але наразі немає інформації стосовно географії продажів нового razr.