Всім, хто минулого тижня розгадав загадку від Samsung, відомо, що наступні складані смартфони Galaxy Fold та Flip можна очікувати 10 серпня. З того моменту компанія доповнила анонс часом та невеликим бонусом.

Разом із запрошенням на перегляд трансляції, компанія додала, що під час перегляду офіційного стріму, можна буде виграти «найновіші Galaxy». Правила розіграшу озвучать під час прямого ефіру, який транслюватимуть на YouTube та Facebook. Посилання будуть доступні на офіційному сайті, а старт — о 16:00 за київським часом.

Заразом в Мережі з’явилися нові зображення очікуваних моделей. Згідно з цими картинками, Samsung Galaxy Fold4 має вийти у трьох кольорах — чорному сірому/темно-зеленому та «золотому». Раніше вже з’являлися схожі зображення, де камери смартфона візуально не поєднувалися спільними лініями, як у S22 Ultra. Зараз же ми маємо майже ідентичне минулій моделі рішення.

Нагадаємо, що найбільшим оновленням цьогоріч очікується невелика зміна розмірів корпусу через трохи інше співвідношення сторін екранів. При цьому діагоналі дисплеїв не мають зазнати змін. Також дисплеям оновлять конструкцію шарніра, що має краще «приховати» лінію згинання.

Це ж стосується і Samsung Galaxy Flip4, зображення якого також додаються. Він, звісно, отримав більше варіантів кольорів. Ці рендери збігаються з минулими витіками.

В деяких країнах вже відкрили передзамовлення, але без зазначення точної вартості. Нещодавно в мережі була інформація, що через виробничі проблеми, нові моделі Fold та Flip можуть вийти трохи дорожчими. Fold4 з 256 ГБ пам’яті обійдеться в €1864, а з 512 ГБ — €1981. Початкова ціна Flip4 складатиме €1080 за 128 ГБ, з наступними «кроками» в €1158 за 256 ГБ та €1275 за 512.