Певно, найцікавішою з майбутніх моделей Motorola залишається оновлений razr, який минулого року виробник пропустив. Еван Бласс вже розповідав, що саме варто очікувати від новинки. Декілька дрібних новин з того моменту було, але без суттєвих доповнень.

Цього разу на Motorola razr 2022 (кодова назва Maven) звернули увагу редактори GSMArena, а про сам ґаджет згадали на Weibo.

І згадав не абихто, а голова Lenovo Mobile China Чен Джин (Chen Jin), який продемонстрував новий razr та підтвердив попередні чутки про зміни в дизайні. Тож славетне «підборіддя» дійсно прибрали, що допомогло збільшити дисплей. До того ж так смартфон виглядає значно сучаснішим.

З такою зовнішністю Motorola буде легше конкурувати з Samsung, чий Galaxy Flip наразі перемагає у такому формфакторі. Зміна вирізу фронтальної камери також зіграє на руку razr.

А ще один пост показав коротеньке рекламне відео, яке демонструє форми смартфона у складеному вигляді. На ньому також підтверджуються попередні зміни, які можна було бачити раніше.

Також від нового Motorola razr можна очікувати 6,7-дюймовий внутрішній дисплей з матрицею P-OLED, частотою оновлення 120 Гц та переробленим шарніром. Зовнішній дисплей збільшать з 2,7 до 3 дюймів, а поряд із ним будуть дві камери з роздільною здатністю 50 та 13 МП. Також вже є підтвердження, що працювати смартфон буде з Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, а топова версія матиме 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач місткістю 512 ГБ.

Очікувана вартість моделі на європейському ринку складає €1149.