Netflix оголосив про початок співпраці зі студією Wit Studio, відомою виробництвом перших трьох сезонів аніме «Атака титанів» / Attack on Titan, щоб перезняти інший культовий аніме-серіал «Ван Піс» / One Piece.

Хоча подробиці про ремейк ще тільки з’являються, співпраця між Netflix та Wit Studio вже викликала хвилювання та очікування серед шанувальників. У Netflix не завжди виходило робити якісні серіали по аніме, деякі проєкти компанії вважаються повністю провальними. Втім, реліз цьогорічного серіалу по One Piece якраз показав, що компанія все ж вміє працювати з любовʼю до оригіналу. Принаймні під наглядом творця оригінальної манґи Ейічіро Ода, який без сумніву буде брати участь в роботі над новою екранізацією.

В анонсі Netflix не вказана конкретна дата виходу римейку «Ван Піс» / One Piece. Також поки що невідомо, який підхід до його створення обрали у Wit Studio. Адже римейк ставить перед студією складне завдання: одночасно представити One Piece новому поколінню глядачів та не викликати невдоволення давніх фанатів.