Кіноадаптація популярної манґи «Ван піс» / One Piece, яка розповідає про епічну подорож молодого пірата Монкі Ді Луффі та його різномасної команди, отримала перші схвальні відгуки. Про це повідомляє Gizmodo.

Прем’єра серіалу, за який відповідає стримінговий сервіс Netflix, запланована на 31 серпня. Однак деякі рецензенти змогли подивитися One Piece завдяки ранньому доступу. Судячи з їхніх відгуків, шоу варте уваги.

«Як людина, яка стала набагато ближче знайома з аніме за останній рік, мушу сказати, що я була приємно здивована, побачивши серіал, створений з такою великою любов’ю. Масштаб цього шоу величезний, і стільки відданості було вкладено практично в кожен його аспект», – написала користувачка JJ.

Деякі люди діляться, що встигли переглянути серіал вже кілька разів. Інші – виражають захоплення акторським складом.

«#OnePieceNetflix, простіше кажучи, чудовий. Вірний, коли це важливо, і водночас свіжий погляд на світ, який знайомить з ним новачків. Цей акторський склад просто ідеальний», – переконаний Rafael Motamayor.

Фанати вважають, що серіал сподобається як поціновувачам аніме, так і тим, хто ними не є.

«Після перших кількох хвилин перегляду #OnePieceNetflix я несподівано розплакалася від того, наскільки він веселий і близький до аніме. Це хороший вид анімації. Іньякі Годой – це Луффі. Кастинг – це вогонь. Як фанати аніме, так і не фанати отримають задоволення», – зазначила Laura.

Нагадаємо, що Netflix випустив перший трейлер довгоочікуваного серіалу в червні цього року. Адаптація заснована на основі манґи та аніме Ейітіро Оди One Piece. Вперше про неї від Netflix було оголошено у 2020 році.