Начебто студія Gearbox Software працює над Borderlands 4 та Tiny Tina’s Wonderland 2. Принаймні ці дві гри нещодавно згадувалися у LinkedIn-профілі Рендела Райса, колишнього технічного директора студії Lost Boys Interactive (зараз це частина Gearbox Entertainment Company, яка своєю чергою є частиною шведської Embracer Group). Про це пише Videogames Chronicle. Зараз обидві назви вже прибрані з профілю Райса.

Фентезійна action/RPG Tiny Tina’s Wonderlands, спіноф до серії Borderlands, вийшла навесні 2022 р., зібрала гарну пресу та показала непогані результати у продажу. Те, ще нова гра з Крихіткою Тіною вже у розробці, було відомо, хоча вона ще і не анонсована. Про Borderlands 4 не було взагалі ніяких новин. Попередня частина вийшла у 2019 році й начебто теж показана себе непогано, але про початок розробки четвертої частини поки що не сповіщали.

А ось остання гра в серії Borderlands, адвентюра New Tales from the Borderlands, яку замість Telltale Games розробляла сама Gearbox Software, стала справжньою катастрофою.

Тим часом Embracer Group, яка придбала Gearbox Software у 2021 р. за вагомі $1,3 млрд, за інформацією Reuters начебто шукає покупця на цю студію. Влітку 2023 р. Embracer Group оголосила про велику реструктуризацію компанії, в рамках якої закриває частину студій та звільняє понад 900 співробітників лише у першій хвилі скорочень.