YouTube запускає функцію 1080p Premium із вищим бітрейтом відео для користувачів вебверсій платформи, а також власників смарттелевізорів та пристроїв на базі Android. Про це повідомляє TechCrunch.

Опцією можуть скористатися передплатники YouTube Premium. Спершу функція була доступна лише для iPhone та Apple TV, але згодом Google підтвердила, що вона з’явиться й на Android. Вже влітку стало відомо, що компанія розпочала відповідні тестування.

YouTube

YouTube пропонує й інші можливості для преміумпередплатників. Йдеться про функцію, яка дозволяє продовжити перегляд відео на різних пристроях. Тепер такі можливості доступні, зокрема на смарттелевізорах і планшетах.

Це означає, що користувач може дивитися контент у вебверсії платформи, а потім зайти у свій акаунт та продовжити перегляд цього ж відео на смарттелевізорі.

Крім цього, для преміумкористувачів віком від 18 років YouTube запроваджує спеціальні значки, які демонструватимуть їхні досягнення на платформі.

Раніше також повідомлялося, що YouTube вимагатиме від авторів позначати контент, який виглядає реалістично та був створений за допомогою штучного інтелекту. Відповідне оновлення політики набуде чинності наступного року.