Meta запускає можливість видаляти профіль у Threads без необхідності видаляти акаунт в Instagram. Про це повідомив керівник Instagram Адам Моссері, пише The Verge.

За його словами, доступ до цієї функції можна буде отримати в розділі «Видалити або деактивувати профіль». Поки опція доступна не всім, але, вірогідно, невдовзі нею зможе скористатися більша кількість людей.

Threads

Нагадаємо, що влітку Meta офіційно запустила нову соціальну платформу Threads, розроблену командою Instagram. Але вона мала неочікувану умову для користування – видалення акаунта Threads призведе до закриття пов’язаного з ним профілю в Instagram. Така ситуація обурила користувачів, тож нинішнє рішення є відповіддю на їхню критику.

До слова, цими днями багато користувачів Threads почали повідомляти, що тепер у них є можливість відмовитися від показу своїх дописів в Instagram і Facebook. Опція з’явилася в налаштуваннях платформи.

Для цього в Threads треба зайти в «Конфіденційність» та обрати «Пропонувати дописи в інших додатках». У новому вікні користувачі зможуть відключити публікацію своїх дописів на інших платформах Meta.