Соціальна платформа Threads за сім годин після запуску змогла залучити 10 млн реєстрацій по всьому світу. Але виявилося, що конкурент Twitter має неочікувану умову для користування – видалення акаунта Threads призведе до закриття пов’язаного з ним профілю в Instagram. Про це пише TechCrunch.

«Ви можете деактивувати свій профіль Threads у будь-який час, але ваш профіль Threads можна видалити, лише видаливши свій акаунт в Instagram», – зазначила Meta в «Додатковій політиці конфіденційності».

Компанія пояснила це тим, що профіль Threads є частиною акаунта користувача в Instagram. Виявлення цього положення очікувано здивувало чимало користувачів.

«Я вже деактивувала свій акаунт у Threads, але виявляється, що ви не можете видалити свій акаунт у Threads, не видаливши при цьому свій акаунт в Instagram, тож, можливо, просто не варто реєструватися!» – пише одна з користувачок.

Нагадаємо, що сьогодні Meta офіційно запустила нову соціальну платформу Threads, розроблену командою Instagram, яка буде прямо конкурувати з Twitter Ілона Маска. Зайти у Threads можна через застосунок на Android та iOS, повноцінної вебверсії платформа поки що не має, точно як це колись було в Instagram.

На цей час Threads пропонує користувачам можливість створювати записи довжиною 500 символів, додавати до них фото та відео з хронометражем до 5 хвилин.