Asobo Studios та Xbox Game Studios продовжують оновлювати світ у Microsoft Flight Simulator 2020. Услід за оновленням для країн Східної Європи вийшло оновлення для північноєвропейських країн – Данії, Фінляндії, Ісландії, Норвегії, Швеції, а також Фарерських островів та Гренландії. Це вже п’ятнадцяте велике оновлення контенту гри – World Update XV: Nordics & Greenland.

До World Update XV увійшли 10 деталізованих міст, 5 аеропортів ручної роботи, 90 нових пам’яток архітектори. Крім того, були оновлені географічні дані високої роздільної здатності для Ісландії, Норвегії та Швеції, а також аерофотознімки та супутникові дані по всьому регіону. Звісно ж, додані нові дослідницькі польоти, випробування та подорожі. Цікаво, що це вже не перше оновлення для країн Північної Європи за 3 роки, перше, World Update V: Nordics Europe (WU5) вийшло ще влітку 2021 р.

Разом з оновленням World Update XV вийшов і новий офіційний літак Microsoft Flight Simulator – пікіруючий бомбардувальник Saab B 17A, що випускався з 1941 р. у Швеції.

А наприкінці жовтня до офіційних літаків додали малий транспортник Mitsubishi Heavy Industries MU-2 (1963).

Нагадаємо, Asobo Studios та Xbox Game Studios вже анонсували нову версію гри – Microsoft Flight Simulator 2024, яка вийде наступного року, з’явиться у Xbox Game Pass, PC Game Pass та Xbox Cloud Gaming і буде підтримувати більшість літаків та доповнень до Microsoft Flight Simulator 2020.