Кінодистриб’ютор GKIDS Films представив дубльований англійською мовою трейлер стрічки «Як ти живеш?» / The Boy and The Heron японської анімаційної студії Studio Ghibli. Про це пише The Verge.

За інформацією дистриб’ютора, до англомовного озвучування героїв долучилися Крістіан Бейл, Дейв Батіста, Джемма Чан, Вільям Дефо, Карен Фукухара, Марк Гемілл, Роберт Паттінсон та Флоренс П’ю. Події аніме розгортаються в Японії та описують 12-річного хлопчика на ім’я Махіто, чия мама загинула.

В американському прокаті анімація стартує 8 грудня 2023 року. Однак 22 листопада у Нью-Йорку та Лос-Анджелесі розпочнуться спеціальні допрем’єрні покази. Анімаційний фільм – це робота видатного японського режисера Хаяо Міядзакі. Він є співзасновником студії Ghibli, а в період 2005-2014 років був її директором.

Раніше стало відомо, що студія, відома завдяки таким роботам, як «Мій сусід Тоторо» та «Казка про принцесу Кагую», випустить стрічку «Як ти живеш?» у форматі IMAX. А сам режисер працює над створенням нового фільму, тож його вихід на пенсію поки відкладається.