Аналогічно до Mercedes E-класу, нові седани BMW 5-серії та BMW i5 збільшують власну гаму за рахунок подовженої версії для китайського ринку. Точної інформації щодо збільшення розмірів немає, проте очікується близько +130 мм до колісної бази та довжини кузова. Відповідно, подовжена версія нової «п’ятірки» перетне 3-метрову позначку колісної бази – це вже рівень BMW 7-серії.

Чим ще зацікавить нова версія? Ззовні – наприклад, підсвічуванням цифри «5» на стійці кузова. Причому електромобіль BMW i5 отримає блакитне підсвічування, а звичайні «п’ятірки» будуть мати білий колір. Також варто відзначити жовто-мідне оздоблення на решітці радіатора, передньому бампері, колісних дисках – це наче натяк на електричні дроти, що дуже актуально саме для BMW i5.

В салоні, зрозуміло, задні пасажири отримають збільшений простір для ніг. Окрім цього, буде запропоновано 31-дюймовий панорамний дисплей BMW Theatre Screen – теж особливість зі світу BMW 7-серії. Нарешті, очікуються нові матеріали оздоблення, чотирьохзонний клімат-контроль, сенсорний планшет в задньому підлокітнику для керування додатковими функціями.

Нова подовжена модифікація BMW 5-серії та BMW i5 буде вироблятись на місцевому заводі та пропонуватись лише для китайського ринку. Але з урахуванням нинішньої популярності в Україні електрокарів з китайського ринку, не виключена поява й таких розтягнутих седанів BMW i5 на наших вулицях.