З самого релізу рік тому Diablo Immortal дуже непогано заробляла на косметиці, камінні і інших предметах у внутрішньоігровому магазині. За 12 місяців Diablo Immortal принесла Activision Blizzard вже $525 млн. Про це пише сайт Data.ai.

Вже через місяць після релізу з’явилася інформація, що Diablo Immortal заробляє понад $1 млн на добу, попри негативні відгуки, але схоже, ці цифри лише зросли.

За даними Data.ai, найбільшими ринками для Diablo Immortal є КНР та США, які разом приносять більше ніж 60% доходів гри. Китай – 36,8%, США – 24,4%. На третьому місці Південна Корея – 8,7%, четверта Німеччина – 3,3%.

Diablo Immortal заробила $525 млн за 12 місяців

Взагалі-то швидкість, з якою Diablo Immortal дісталася до відмітки у $500 млн, зовсім не вражає. Грі знадобилися цілих 11 місяців на те, що Pokémon GO зробив за 2 місяці, а Genshin Impact – за 4 місяці. Взагалі-то Diablo Immortal лише п’ятнадцята за швидкістю відносно чесного відбору грошей у населення серед усіх мобільних ігор.

Diablo Immortal заробила $525 млн за 12 місяців

Доречно згадати, що Diablo IV заробила $666 млн лише за 5 днів з релізу, і скоріш за все, цифра у $1 млрд впаде до кінця місяця. З іншого боку, попри наявність внутрішньоігрового магазину, з часом дохід Diablo IV має падати, а дохід Diablo Immortal може навіть зрости.