Blizzard продовжує тролити конкурентів та віруючих пресрелізами. В останньому, який публікує Tech Power Up, компанія оголошує, що за 5 днів з моменту релізу Diablo IV заробило $666 млн.

Раніше Blizzard вже сповіщала, що остання частина серії Diablo стала найкращою за передпродажами на ПК та консолях і ось тепер новий, трохи нахабний пресреліз.

«Від імені Blizzard ми хочемо подякувати мільйонам гравців у всьому світі, які занурюються у Diablo IV», – сказав Майк Йбарра, президент Blizzard Entertainment. – «Diablo IV – це результат спільної роботи наших неймовірних команд, які створюють і підтримують ігри, що визначають жанр, створюють легендарні світи та надихають спогади, які триватимуть все життя. Ми вражені реакцією, пишаємося командою, продовжуємо слухати наших гравців і гарантуємо, що Diablo продовжуватиме перевершувати ваші очікування протягом наступних років».

Звісно ж, поділився Blizzard і новою статистикою. Гравці награли в Diablo IV вже 276 млн годин, або 30 000 років. Усього знищено 276 млрд демонів, у процесі пало 316 млн гравців.

До речі, щодо найшвидшої прокачки. У звичайному режимі максимальний рівень персонажа у Diablo IV було досягнуто менше ніж за 3 доби, а станом на зараз вже 162 гравці досягли 100 рівня у Хардкорному режимі з перманентною смертю. Оце справжні задроти.