У ході бізнес-презентації Sony поділилася статистикою свого ігрового сегменту, зокрема розповіла про стан речей у нової гарнітури віртуальної реальності – PlayStation VR2.

Нагадаємо, аналітики пророкували невдалий старт PS VR2 ще до її запуску, а після нього — розповідали про низькі продажі. Так, два місяці тому Bloomberg, посилаючись на дані аналітичної компанії IDC, заявляв, що Sony змогла продати лише 270 тис. PlayStation VR2 за перші тижні, з 22 лютого до кінця березня.

Проте у Sony статистика виявилася зовсім іншою: компанія стверджує, що за перші шість тижнів (тобто практично за той самий період, про який розповідав Bloomberg) вона реалізувала майже 600 тис. PlayStation VR2, тобто у два рази більше. Це на 8% кращий показник за той, що свого часу продемонструвала гарнітура першого покоління, PS VR, за такий самий період.

Sony продала 600 тис. гарнітур PlayStation VR2 за півтора місяці

Що ж, схоже, Sony все ж таки вдасться досягти якщо не початкових планів щодо продажів PlayStation VR2, які в неї були у жовтні минулого року (2 млн екземплярів за перший квартал), то принаймні скорегованих у січні (1 млн).