Ілон Маск веде переговори про те, щоб найняти голову відділу глобальної реклами та партнерства в NBCUniversal Лінду Яккаріно на посаду генерального директора Twitter. Про це повідомили джерела, обізнані з питанням, пише The New York Times.

За їхніми словами, відповідні переговори тривають вже кілька тижнів і перебувають на просунутій стадії. Минулого місяця Лінда Яккаріно взяла в Ілона Маска інтерв’ю на сцені під час рекламного заходу в Маямі.

Напередодні гендиректор Twitter заявив, що обрав нового гендиректора компанії, але обійшовся без імен. У своєму твіті він лише вказав, що новий керівник почне працювати за шість тижнів і що це буде жінка.

При цьому сам Маск залишиться на посаді виконавчого голови та «технічного директора», що зазвичай означає головного технічного директора. Також він продовжить наглядати за продуктами та програмним забезпеченням Twitter.

Нагадаємо, що Ілон Маск заявив про наміри піти у відставку з посади генерального директора Twitter, як тільки йому знайдуть гідну заміну. Він провів опитування про те, чи повинен він піти у відставку, і користувачі Twitter переважною більшістю голосів висловилися за його відставку.