Гра Vampire Survivors, яка розійшлася накладом більше ніж 4 млн копій лише на Steam, отримала купу престижних нагород (зокрема Golden Joystick Awards, D.I.C.E. Awards та дві BAFTA Games Awards) та започаткувала окремий новий жанр, стане основою для анімаційного серіалу. Про це пише GamesIndustry.biz.

Студія poncle буде працювати над адаптацією разом з компанією Story Kitchen, якою керують Дмітрі Джонсон, Дерек Колстад та Майк Голдберг.

Джонсон є співпродюсером кінофраншизи Sonic the Hedgehog, а Колстад був сценаристом трьох перших фільмів серії John Wick.

«Найважливішим у Vampire Survivors є історія, тож я мрію побачити як те, що починалося як маленька інді-гра, яку я робив у вихідні, втілити у життя як анімаційне телешоу!» – сказав засновник poncle Лука Галанте – «Чудово співпрацювати з такими досвідченими й талановитими людьми, щоб створювати це шоу».

Що ж після успіхів анімаційних серіалів Dota: Dragon’s Blood, Cyberpunk: Edgerunners, Castlevania, The Cuphead Show! та багатьох інших інтерес з боку кінематографістів до успішних ігрових франшиз буде лише зростати.

Нагадаємо, 13 квітня 2023. Vampire Survivors отримала друге платне DLC Tides of the Foscari з новими героями, зброєю, рівнями та музикою. Як і основа гра, DLC дуже недороге, прямо зараз обидва DLC Legacy of the Moonspell та Tides of the Foscari можна придбати лише за 50 грн у разі якщо у вас є основна гра. Повний комплект з базовою грою коштую 117 грн.