Студія Frogwares, яка лише три дні тому випустила ремейк адвентюри Sherlock Holmes The Awakened, вже почала працювати над наступною грою. І звернулась за допомогою до геймерів, які мають змогу вплинути на жанр та геймплейні механіки гри.

Frogwares запустила велике опитування щодо свого нового проєкта. Можливо це буде survival horror у дусі The Sinking City, тому розробники задають гравцям питання чи подобається їм такий жанр, які саме механіки вони хотіли б бачити в такій грі (більше боїв, чи більше досліджень), як гравці ставляться до розслідувань в іграх такого плану, що думають про Дочасний доступ та Kickstarter тощо.

Тож, якщо ви бажаєте хоч таким чином взяти участь у розробці наступної української гри, пройдіть опитування. Вона насправді цікаве і за бажанням з того, як поставлені запитання можна зробити деякі висновки про то, як розробники бачать свій наступний проєкт.

Нагадаємо, що реліз Sherlock Holmes: The Awakened супроводжувався скандалом щодо української локалізації (яка, за винятком декількох слів насправді дуже класна). А у самій грі знайшли багато «великодніх яєць» з відсилками до України.