В мережі з’явились фото і характеристики електричного седану Volkswagen ID.7

Седани знову в моді. Нещодавно почав продаватися Hyundai Ioniq 6, а невдовзі конкуренцію йому має скласти Volkswagen ID.7. Німецький автовиробник останні місяці активно тизерить новинку. Та напередодні офіційної прем’єри, яка відбудеться 17 квітня в Китаї, в мережі з’явилися фотографії та характеристики автомобіля.

ID.7 побудовано на оновленій модульній платформі MEB. Це вже шоста повністю електрична модель від Volkswagen. Вона доповнить лінійку електрокарів, яка наразі складається з ID.3, ID.4, ID.5, ID.6 та ID.Buzz. Флагманський седан буде пропонуватися на усіх ключових ринках: в Європі, Китаї та Північній Америці.

Volkswagen називає ID.7 “електричним лімузином”, підкреслюючи ефективність та потужність автомобіля, який має відмінно підходити для поїздок на великі дистанції. Обіцяють до 700 км дистанції на одній повній зарядці згідно з циклом WLTP.

В Китаї нові автомобілі мають отримати дозволи від місцевого регулятора. Кожного місяця публікуються фотографії й характеристики моделей, які проходять процес омологації. Завдяки цьому ми можемо роздивитись ID.7 без камуфляжу за декілька днів до його презентації.

Візуально ID.7 дуже нагадує концепт ID.Aero, який і є його прообразом. Електрокар буде пропонуватись у двоколірному виконанні — з чорним дахом. Розміри автомобіля: 4956х1862х1537 мм, довжина колісної бази 2965 мм, вага 2590 кг. Седан отримає батарею місткістю 77 кВт·год, електромотори потужністю 201 к.с. та максимальну швидкість у 155 км/год.

Очікується, що Volkswagen ID.7 надійде в продаж в Європі ближче до кінця цього року.